Disclaimer

De website www.pretkorting.nl is een informatieve website en is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Pretkorting.nl spant zich hierbij in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Ondanks dit kan Pretkorting.nl de volledigheid, juistheid en foutloosheid van deze informatie niet garanderen.

Pretkorting.nl is een bron naar betrouwbare en onafhankelijke informatie over pretparken, acties, aanbiedingen en dierentuinen. Deze informatie is verzameld via internet en andere vrij beschikbare bronnen. Pretkorting.nl is geen vergelijkingssite voor financiële producten en is ook niet adviserend.

Pretkorting.nl streeft ernaar alle getoonde informatie op een juist mogelijk wijze weer te geven. Voor eventuele onjuistheden in de weergave van deze informatie aanvaardt Pretkorting.nl geen enkele aansprakelijkheid. Aan de inhoud van de website www.pretkorting.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Pretkorting.nl maakt gebruik van afbeeldingen, foto’s en video’s die door de makers op basis van creative commons zijn vrijgegeven. Mochten er op deze website of social media kanalen foto’s, video’s of teksten bevinden in strijd met het auteursrecht of een ander recht, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Vanuit een aantal pagina´s op www.pretkorting.nl verwijst Pretkorting.nl door naar relevante externe websites. Pretkorting.nl  heeft geen enkele invloed op de inhoud van deze externe websites. Pretkorting.nl kan daardoor ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de inhoud van deze externe websites, dan wel voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit beslissingen die u baseert op de informatie van deze externe websites.

Financiële beslissingen zijn altijd zeer persoonlijk, gebaseerd op de situatie van een individu. Neem contact op met een professional alvorens financiële beslissingen te nemen. Pretkorting.nl is niet aansprakelijk voor uw beslissingen op het gebied van financiële zaken, dan wel andere financiële gebieden.