Bespaartips

Geld besparen hoeft niet moeilijk te zijn. Om je eenvoudig op weg te helpen hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Met pretkorting.nl helpen we je zo goed mogelijk om goedkoop aan kaartjes of entreebewijzen te komen voor een dagje weg naar een pretpark, dierentuin en meer.

 

1. Aanbiedingen

Op nummer 1 staat natuurlijk; aanbiedingen. Bekijk voordat je je kaartjes koopt of er aanbiedingen zijn. Probeer de kaartjes online aan te schaffen, mochten er kortingscodes of aanbiedingen beschikbaar zijn dan kan je ze vinden op de pagina’s pretparken en dierentuinen. Als je met een groep gaat dan kan je ook een poging wagen op veilingsites, met een beetje geluk kan je voor een paar euro per persoon een dagje weg naar een leuke attractie.

 

2. Kortingspassen, studenten en ouderen

Veel studenten zijn in het bezit van een CJP-pas(Cultureel Jongeren Paspoort) en hebben recht op korting op veel dingen. Denk bijvoorbeeld aan een treinkaartje, kleren, dagjes uit en meer. Iedereen tot 30 jaar kan een CJP-pas aanschaffen voor €15,- per jaar. Mocht je geen CJP-pas hebben maar wel student zijn? Vraag of studenten korting krijgen. Vaak krijgen studenten op vertoon van een studentenkaart een leuke korting. Ook ouderen 65+ krijgen vaak korting op een ticket.